Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσεων Διοικητή και Αναπληρωτή Διοικητή ΠΓΝΠ 17082018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσεων Διοικητή και Αναπληρωτή Διοικητή ΠΓΝΠ 17082018

6η ΥΠΕ

Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων Διοικητή/Κοινού Διοικητή και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ., που προκηρύχθηκαν σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. Γ4β/Γ.Π.οικ.59979/02-08-2018 (Α.Δ.Α.: ΩΔΗΜ465ΦΥΟ-ΜΙΔ)  Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται από 18 Αυγούστου 2018 (η επομένη μέρα της δημοσίευσής της στα ημερήσια φύλλα εφημερίδων πανελλαδικής εμβέλειας, Καθημερινή και Εφημερίδα των Συντακτών) έως 6 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή, εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας.

Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά αναλυτικά τις θέσεις Διοικητή/Κοινού Διοικητή και Αναπληρωτών Διοικητών των κάτωθι Νοσοκομείων της 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδος:

  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», Διοικητής
  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», Αναπληρωτής Διοικητής

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΠΓΝΠ

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο