Παρασκευή, Μάρτιος 27, 2020
Μέγεθος Κειμένου

A A A

Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΓ. ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID19 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΓ. ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID19 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝ. ΥΛΙΚΟΥ

Λόγω προβλήματος του syzefxis  σε όλη την περιοχή της Πάτρας, ενημερώνουμε ότι θα γίνει παράταση  της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ: 1416/01-03-2020. έως 12:30μμ.

——–Λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων παρακαλούμε να αποστείλετε τις οικονομικές σας προσφορές για την αρ. πρωτ.:  1416/01-03-2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έως 13:30μμ, στο παρακάτω email: xarastranou@gmail.com.

 

Τις οικονομικές προσφορές σας μπορείτε να τις στέλνεται στo email: x.stranou@dypede και στο fax: 2610-423573.

 

Διευκρινήσεις σχετικά με την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για  προμήθεια εξοπλισμού ατομικής προστασίας:

 

  • ΠΟΔΟΝΑΡΙΑ-ΜΠΟΤΕΣ: α)Χειρουργίουμε λάστιχο περιμετρικά, μεγάλης αντοχής, κατάλληλα για όλα τα μεγέθη υποδημάτων και β) Υψηλής Προστασίας από ανθεκτικό υλικό με κορδόνι με λάστιχο περιμετρικά, μεγάλης αντοχής, κατάλληλα για όλα τα μεγέθη υποδημάτων. Αναφέρεται πόσες ποσότητες έχετε ετοιμοπαράδοτες και για τα δυο είδη.
  • ΓΑΝΤΙΑ (ΟΧΙ LATEX): Νιτριλίουσε όλα τα μεγέθη(S-M-L). Αναφέρεται πόσες ποσότητες έχετε ετοιμοπαράδοτες των κάθε μεγεθών.  
  • ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ: Ρολά διάφανης μεμβράνης για τα κρεβάτια.(ρολά εξεταστικής κλίνης και όχι μόνο με απλό χαρτί)
Print Friendly, PDF & Email
6η Υ.ΠΕ.
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.