Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις Κρίσεων Ιατρών > Πίνακες ΙΙΙ Τελικής Μοριοδότησης/Κατάταξης των πέντε (5) πρώτων υποψηφίων μετά τη συνέντευξη ειδικοτήτων ΤΕΠ

Πίνακες ΙΙΙ Τελικής Μοριοδότησης/Κατάταξης των πέντε (5) πρώτων υποψηφίων μετά τη συνέντευξη ειδικοτήτων ΤΕΠ

6hYpe

Αναρτούμε στον ιστότοπο της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου,Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, σήμερα ημέρα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020τους Πίνακες ΙΙΙ Τελικής Μοριοδότησης/Κατάταξης των πέντε (5) πρώτων υποψηφίων μετά τη συνέντευξη ( με αναγωγή), για κάθε θέση ειδικοτήτων ΤΕΠ,  μετά τη συνεδρίαση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ, για την πλήρωση θέσεων σε βαθμό Επιμελητή Α΄& Β΄, της υπ’ αριθμ. Γ4α/ΓΠ 21989/16-03-18 Έγκρισης του Υπουργείου Υγείας.

Οι υποψήφιοι που κατατάσσονται πρώτοι για κάθε θέση των παρακάτω πινάκων και με βάση τη σειρά προτίμησης που έχουν δηλώσει θα πρέπει εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από λήψεως σχετικού εγγράφου να δηλώσουν υπεύθυνα και εγγράφως προς το Συμβούλιο αν αποδέχονται τη θέση για την οποία έχουν επιλεγεί.

Ακολουθεί επισύναψη αρχείου  ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DOWNLOAD ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ EMAIL. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΙΙΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ_ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ)

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο