Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Συνάντηση εργασίας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και την πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ Ροδία Καραμπελιά

Συνάντηση εργασίας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και την πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ Ροδία Καραμπελιά

Συνάντηση εργασίας είχε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά και την πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ κ. Ροδία Καραμπελιά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τις υγειονομικές μονάδες της περιοχής και τις μέχρι σήμερα παρεχόμενες υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μυλωνάς, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καρβέλη, για τα δωρεάν rapid test, που γίνονται στην έδρα του Δήμου (Κάτω Αχαΐα) εξυπηρετώντας χιλιάδες συμπολίτες, κατόπιν πρωτοβουλίας της 6ης ΥΠΕ.

Η επιτυχία της δράσης, έχει ήδη βάλει τα θεμέλια για να συνεχιστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, που αυξάνεται και η επισκεψιμότητα στην περιοχή, ενώ συζητήθηκαν επίσης και άλλες δράσεις που προγραμματίζονται για το μέλλον, πάντα σε συνεργασία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο