Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Το Επιστημονικό Συνέδριο της 6ης ΥΠΕ στη Λευκάδα – Γ. Καρβέλης: “Η πρόληψη, η θεραπεία και η εν γένει στήριξη των ασθενών θα είναι σταθερό μέλημά μας”

Το Επιστημονικό Συνέδριο της 6ης ΥΠΕ στη Λευκάδα – Γ. Καρβέλης: “Η πρόληψη, η θεραπεία και η εν γένει στήριξη των ασθενών θα είναι σταθερό μέλημά μας”

311861729 427623452889712 7805057181586125024 n
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου που διοργάνωσε στη Λευκάδα η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΓΝ Λευκάδας. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης έκλεισε με το σημερινό χαιρετισμό του τον κύκλο των εργασιών, ο οποίος περιελάμβανε ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων. Το θέμα του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.
Ο χαιρετισμός του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη στη λήξη του συνεδρίου:
Κυρίες και κύριοι,
Είναι τιμή μου να κηρύττω τη λήξη των σχετικών με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού εξαιρετικών δράσεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη Λευκάδα που ήταν προϊόν της συνεργασίας της 6ης Υ.ΠΕ. και του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού. Δράσεων που υλοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές και είχαν αποτέλεσμα την πραγματοποίηση μαστογραφιών σε απομακρυσμένες περιοχές και δύο εκδηλώσεων με εξαιρετικές ομιλίες που έλαβαν χώρα στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης.
Ως Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. νιώθω ειλικρινά υπερήφανος για τα στελέχη και τους εργαζομένους της κεντρικής μας υπηρεσίας αλλά και των υγειονομικών μονάδων της αρμοδιότητάς μας. Εν προκειμένω, αξίζουν συγχαρητηρίων όλες και όλοι που συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά σε κάθε περίπτωση με ζήλο, ευαισθησία και ενσυναίσθηση, στην επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων και των εκδηλώσεων, σε επίπεδο σχεδιασμού και υλοποίησης. Αξίζουν συγχαρητηρίων οι ομιλητές και ομιλήτριες που με τις εξαιρετικές και άρτιες επιστημονικά εισηγήσεις τους φώτισαν κάθε πτυχή του ιδιαίτερου αυτού ζητήματος. Επίσης, ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Επισημαίνω, πως το ενδιαφέρον μας για το ζήτημα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού δεν εξαντλείται στις δράσεις και στις εκδηλώσεις που μόλις ολοκληρώθηκαν. Δεσμεύομαι πως θα παραμείνει ψηλά στις προτεραιότητες της Υγειονομικής μας Περιφέρειας. Η πρόληψη, η θεραπεία και η εν γένει στήριξη των ασθενών θα είναι σταθερό μέλημά μας. Τέλος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις και εκδηλώσεις σε άλλες περιοχές της Υγειονομικής μας Περιφέρειας.
Καλό σας απόγευμα!
Εις το επανιδείν!
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο