Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ – Δωρεάν γυναικολογική εξέταση στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

6η ΥΠΕ – Δωρεάν γυναικολογική εξέταση στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

ΚΥ ΑΧΑΓΙΑΣ
Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία και με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα μεταφέρει εμπράκτως το δικό της μήνυμα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού αύριο Τρίτη 25 Οκτωβρίου.
Πιο αναλυτικά, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας πρόκειται να προχωρήσουν στην κλινική εξέταση μαστών, τη γνωστή σε όλους ψηλάφιση από έμπειρους ιατρούς της δομής. Στόχος είναι να γίνει έγκαιρη διάγνωση σε γυναίκες που θα προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας για εξέταση μαστών, ώστε να προληφθεί κάθε αρνητική εξέλιξη.
Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου από τις 11:30 μέχρι τις 13:30, για το ευρύ κοινό, στο Τμήμα Υγείας και Γυναίκας του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας από τους ιατρούς Γενικής Ιατρικής: κα Γιορμεζή Αναστασία, Επιμελήτρια Β και Γιακουμή Αναστάσιο, επιστημονικό Υπεύθυνο του Κ. Υ. Κάτω Αχαΐας και η Μαία του Κέντρου Υγείας, Μαράτου Αγάπη.
(Στη φωτο, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας Τάσο Γιακουμή από παλαιότερη επίσκεψη)
ΚΥ ΑΧΑΓΙΑΣ
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο