Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ – ΚΕΤΧ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο β κύκλος του προγράμματος Αγωγής Υγείας

6η ΥΠΕ – ΚΕΤΧ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο β κύκλος του προγράμματος Αγωγής Υγείας

6Η ΥΠΕ ΚΕΤΧ
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ο Β’ κύκλος του προγράμματος Αγωγής Υγείας στο ΚΕΤΧ, με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ.
Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την πρωτογενή πρόληψη και συμβάλλουν στην αποφυγή μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην αύξηση του πρσδόκιμου ζωής. Η συμμετοχή των οπλιτών και των μονίμων στρατιωτικών υπαλλήλων ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον τους ιδιαίτερα έντονο, που εκφράστηκε μέσα από τις συνεχείς ερωτήσεις και τις συζητήσεις με το επιστημονικό προσωπικό.
Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του ΚΕΤΧ για τη στενή συνεργασία, όπως επίσης και τους επαγγελματίες υγείας των δομών Κέντρου Υγείας Άνω Πόλης, Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα και Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» Πατρών που συνεργάστηκαν και οργάνωσαν τις ενημερώσεις του προγράμματος αυτού το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο