Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ – Ενίσχυση του ΕΕΣ Πάτρας με ιατροφαρμακευτικό υλικό για την Καρναβαλική περίοδο

6η ΥΠΕ – Ενίσχυση του ΕΕΣ Πάτρας με ιατροφαρμακευτικό υλικό για την Καρναβαλική περίοδο

328458380 675680947641728 4477771290260394404 n
Μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού προσέφερε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια προς το Περιφερειακό Τμήμα Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να ενισχυθεί το έργο των εθελοντών του ΕΕΣ και κατά την καρναβαλική περίοδο.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, εκπρόσωποι του ΕΕΣ Πάτρας, παρέλαβαν το υλικό, ευχαριστώντας θερμά τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος όπως είπαν, ανέλαβε πρωτοβουλία ενίσχυσης του έργου που προσφέρουν οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ιδιαίτερα την περίοδο του Καρναβαλιού που οι ανάγκες λόγω των εκδηλώσεων και των χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη είναι αυξημένες.
Ο κ. Καρβέλης υπογράμμισε, ότι κατά την περίοδο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, όλοι οι υγειονομικοί σχηματισμοί θα βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα υπό την εποπτεία του και σε στενή συνεργασία με τον ΕΕΣ Πάτρας ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν έκτακτα περιστατικά.
Ο πρόεδρος του ΕΕΣ Αντώνης Αυγερινός, ευχαρίστησε τηλεφωνικώς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την προσφορά του στο δυναμικό του ΕΕΣ, αλλά και για την εν γένει και διαχρονική συμβολή του στην ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος και τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο