Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ – Πατρινό Καρναβάλι: Για πρώτη φορά ταυτόχρονη εφημερία στα ΤΕΠ των δύο Νοσοκομείων και ανοιχτά μέχρι το βράδυ τα δύο Κέντρα Υγείας (Βορείου και Νοτίου Τομέα)

6η ΥΠΕ – Πατρινό Καρναβάλι: Για πρώτη φορά ταυτόχρονη εφημερία στα ΤΕΠ των δύο Νοσοκομείων και ανοιχτά μέχρι το βράδυ τα δύο Κέντρα Υγείας (Βορείου και Νοτίου Τομέα)

331898511 3345690645654002 3177535468222087081 n
Το “δίχτυ” ασφαλείας που για πρώτη φορά εφαρμόζεται φέτος στο τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς μετά από πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ, παρουσίασε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Παράρτημα Πάτρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο κ. Καρβέλης, αναφέρθηκε αναλυτικά στο σχέδιο που θα εκπονηθεί με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με όλα τα υγειονομικά σχήματα (Γενικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας, ΕΕΣ, ΕΚΑΒ και τα δύο Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Τομέα).
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ μετέφερε τα όσα αποφασίστηκαν πρόσφατα στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην 6η ΥΠΕ και θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά.
“Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα “δίχτυ” ασφαλείας το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς όπου αναμένεται μεγάλη επισκεψιμότητα στην πόλη μας”, σημείωσε ο κ. Καρβέλης, υπογραμμίζοντας ότι το τελευταίο τριήμερο:
– Τα ΤΕΠ (τμήματα επειγόντων περιστατικών) των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πόλης “Αγιος Ανδρέας” και Πανεπιστημιακό, θα λειτουργούν με ταυτόχρονη εφημερία, καθώς επίσης και το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο αντιστοίχως για τα παιδιατρικά περιστατικά.
– Τα δύο Κέντρα Υγείας (αστικού τύπου) Βορείου και Νοτίου Τομέα θα λειτουργούν από το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
Τέλος ο κ. Καρβέλης επισήμανε ότι θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος άμεσης επικοινωνίας μεταξύ 6ης ΥΠΕ, Νοσοκομείων, ΕΚΑΒ, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Κέντρων Υγείας για την εύρυθμη λειτουργία του σχεδίου.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο