Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Τιμητικά βραβεία στους υγειονομικούς του ΕΣΥ – Γ. Καρβέλης: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την τεράστια υπέρβαση που έκαναν για την αντιμετώπιση της πανδημίας”

Τιμητικά βραβεία στους υγειονομικούς του ΕΣΥ – Γ. Καρβέλης: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την τεράστια υπέρβαση που έκαναν για την αντιμετώπιση της πανδημίας”

332845050 735926904824245 8449299014033767173 n
Τιμητικά βραβεία απένειμε το Υπουργείο Υγείας στους υγειονομικούς του ΕΣΥ για την προσφορά τους στα σαράντα χρόνια λειτουργίας του, αλλά και τη στήριξη και βοήθεια που προσέφεραν στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
331286419 2331555983670679 597374676032510108 n
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους του ΕΣΥ για την πολύτιμη βοήθεια και την τεράστια υπέρβαση που έκαναν για την αντιμετώπιση της πανδημίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, στην οποία βραβεύθηκαν ως δείγμα αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς τους, επιστήμονες που ξεχώρισαν με το έργο τους αλλά και το έργο των φορέων που εκπροσωπούν.
Από την 6η ΥΠΕ βραβεύθηκαν οι εξής:
– Το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων μέσω της Διευθύντριας του τμήματος Μαρίας Αντωνέλη και του μετακινούμενου ιατρού από το Νοσοκομείο της Κορίνθου Νικολάου Νούλα.
– Το επεμβατικό Ακτινολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μέσω του Διευθυντή του τμήματος Δημητρίου Καρναμπατίδη.
– Ο Ορθοπεδικός – Χειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας Σπύρος Μαραγκός για τις καινοτόμες τεχνικές που εφάρμοσε στο νοσοκομείο.
– Το Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας μέσω της Διευθύντριας του τμήματος Καλυψούς Δανελάτου.
– Η ιδιώτης Αναισθησιολόγος και Γ.Γ. του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας Αναστασία Αποστολίδου, η οποία συνεργάζεται με την 6η ΥΠΕ τα τρία τελευταία χρόνια.
– Ο Οφθαλμίατρος – Χειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου Γεώργιος Ζαφειράκης για το έργο που επιτελεί όχι μόνο στο νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά και σε άλλα νοσοκομεία.
– Ο Υποδιευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους Ιωάννης Κουκουφιλίππου για τις ενέργειες του, όσον αφορά την απορρόφηση Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων προς όφελος των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Αργολίδας.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο