Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στο Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας -Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στο Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας -Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

343217778 697392925491725 1725706064332701911 n
Στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Ο κ. Καρβέλης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη έγκριση για τη δημιουργία Αιμοδυναμικού Εργαστήριου στο νοσοκομείο Αγρινίου, το κατασκευάζεται και εξοπλίζεται με χρηματοδότηση της 6ης ΥΠΕ. Πρόκειται για ένα επεμβατικό τμήμα που θα διενεργεί στεφανιογραφίες και θεραπείες καρδιολογικών παθήσεων με διαδερμική προσπέλαση.
«Ήταν ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του Νοσοκομείου Αγρινίου, που η 6 η Υ.ΠΕ. αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και σε συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, το διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής και διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργο Αλμπάνη, αλλά και την εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του Νοσοκομείου Ρένα Ντάσκαρη, υποβάλλαμε στο Υπουργείο μια εμπεριστατωμένη εισήγηση ώστε να λάβει σάρκα και οστά το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, έχοντας νωρίτερα δεσμεύσει και τη χρηματοδότηση για τον προβλεπόμενο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό», επανέλαβε ο κ. Καρβέλης μιλώντας σήμερα το πρωί από το Αγρίνιο.
Νωρίτερα ο κ. Καρβέλης συνοδευόμενος από τον Διοικητή του νοσοκομείου Μιχάλη Σερασκέρη, επισκέφθηκε όλους τους χώρους και τα τμήματα της νοσηλευτικής μονάδας, συνομίλησε με ασθενείς και συνοδούς, με επιστημονικό, ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτές και εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο της διοίκησης.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο