Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή – Επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο ΚΥ Νοτίου Τομέα

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή – Επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο ΚΥ Νοτίου Τομέα

345638518 230798016342313 9188038291436086472 n
Με τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα επέλεξε να τιμήσει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών – τριών ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Ο κ. Καρβέλης συνοδευόμενος από τον ιατρό Γιώργο Μαντζουράνη, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Κ.Υ., συνομίλησε με το επιστημονικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό και στάθηκε ιδιαίτερα στον σημαντικό ρόλο των νοσηλευτών, που όπως είπε, “σήκωσαν” και συνεχίζουν να “σηκώνουν” μεγάλο βάρος λόγω των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας. Μπορεί, όπως είπε ο κ. Καρβέλης, “η πανδημία και οι δυσκολίες της να αποτελούν παρελθόν, όμως οι νοσηλευτές μας αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας, προσφέροντας πάντα τα μέγιστα στη δημόσια υγεία”. Ο κ. Καρβέλης παράλληλα, ζήτησε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα, δρομολογώντας ήδη λύσεις. Τέλος ο Διοικητής με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή – τριας, έδωσε ένα ρεπό σε όλους τους νοσηλευτές – τριες σε όλες τις δομές της 6ης ΥΠΕ.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο