Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα υποδομή που θα στεγάσει το PET/CT

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα υποδομή που θα στεγάσει το PET/CT

364032210 611839777801411 8323249757944958200 n
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση νέου κτιρίου στο οποίο θα εγκατασταθεί το υπερσύγχρονο μηχάνημα PET/CT δωρεά του Αθανασίου Στεφανόπουλου στο Γ.Ν. Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.
Το πρωί βρέθηκε στο χώρο των εργασιών ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλο και τον αναπλ. Διοικητή Παναγιώτη Δημόπουλο. Ο κ. Καρβέλης ενημερώθηκε για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Μετά από συντονισμένες προσπάθειες ξεκίνησαν οι εργασίες για την εγκατάσταση της υποδομής για το νέο μηχάνημα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον δωρητή κ. Στεφανόπουλο για τη μεγάλη και σημαντική προσφορά του στο νοσοκομείο μας. Από την πλευρά μας, η δική μας δέσμευση ως θεσμικοί παράγοντες, είναι να επιβλέψουμε τη διαδικασία ώστε όλα να ολοκληρωθούν εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Και σύντομα να τεθεί σε λειτουργία το νέο μηχάνημα το οποίο είναι πολύ αναγκαίο για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται εξιδεικευμένες εξετάσεις”.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο