Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Γιάννης Καρβέλης: “Γνωρίζετε ότι πάντα η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή για εσάς”

Γιάννης Καρβέλης: “Γνωρίζετε ότι πάντα η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή για εσάς”

375869109 629219629396759 8397968703150026225 n
Στην εκδήλωση του «Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ‘Δημήτρης και Βέρα Σφήκα’» ήταν καλεσμένος ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καρβέλης ανέφερε τα εξής:
Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι ανάμεσα σας και καλωσορίζω με τη σειρά μου στα νέα του καθήκοντα τον νέο Διευθυντή της κλινικής αποκατάστασης.
Πρόκειται για μια κλινική με κομβική σημασία και λειτουργία για την κινητική, ψυχολογική και κοινωνική αποκατάσταση των Ατόμων με αναπηρία. Είναι μια κλινική που θα μπορούσε να είναι ορόσημο για τη ζωή κάθε ατόμου με κινητικές δυσκολίες μέσω της ενεργοποίησής του και της τόνωσης της προσωπικής και συλλογικής προσπάθειας, εκ μέρους των θεραπευτών του. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κενά και προσπαθούμε συνέχεια να βελτιώνουμε την κατάσταση. Πέρυσι, με κινήσεις της Κεντρικής μας Διοίκησης ήρθε με σύμβαση ιδιώτη μία φυσιοθεραπεύτρια για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εξυπηρετουμένων μέσα στην πισίνα. Παράλληλα, χάρη στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της 6 ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει γίνει συμφωνία με τους ιθύνοντες του
Τμήματος Φυσικοθεραπείας να έρχονται για πρακτική άσκηση όλοι οι τελειόφοιτοι φοιτητές της Φυσικοθεραπείας. Έτσι, αφενός οι νεαροί επαγγελματίες Φυσικοθεραπείας κερδίζουν σε εμπειρία και γνώσεις, αφετέρου η κλινική κερδίζει σε προσωπικό για την κάλυψη σοβαρών αναγκών.
Επίσης, ως Διοίκηση σεβόμαστε και υπολογίζουμε πολύ τον ρόλο , τη γνώμη, τις προτάσεις του Συλλόγου των Παραπληγικών, αφού πολλοί από αυτούς ξέρουμε ότι έχουν την κλινική Αποκατάστασης για δεύτερο σπίτι τους, λόγω των αυξημένων αναγκών νοσηλείας του και φροντίδας που έχουν σε τακτική βάση. Επιδιώκουμε τη διαβούλευση με τους εξυπηρετούμενους της κλινικής ή με τους εκπροσώπους τους προκειμένου να γνωρίζουμε άμεσα τις ελλείψεις, τις ανάγκες και τις προτάσεις τους για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραπληγικών Πάτρας θέσαμε βασικούς προβληματισμούς των εξυπηρετουμένων της κλινικής προς τη Διοίκηση
του Π.Γ.Ν.Π. με στόχο να σημειωθούν αλλαγές στα κακώς κείμενα. Σημειώσαμε όλα εκείνα που διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία της κλινικής, ενώ προεκταθήκαμε και σε ζητήματα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης στο κτίριο και στη λειτουργία του νοσοκομείου γενικότερα, προς όφελος των ατόμων με κινητικές αναπηρίες. Γνωρίζετε ότι πάντα η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή για εσάς, πάντα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σοβαρό διάλογο και προσπαθώ να στηρίζω τα αιτήματα σας.
375972212 629219286063460 3171720497911662903 n
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο