Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Γεγονός η πρώτη μαγνητική καρδιάς σε νοσοκομείο της 6ης ΥΠΕ – Γ. Καρβέλης: “Ενα σημαντικό ιατροτεχνολογικό επίτευγμα”

Γεγονός η πρώτη μαγνητική καρδιάς σε νοσοκομείο της 6ης ΥΠΕ – Γ. Καρβέλης: “Ενα σημαντικό ιατροτεχνολογικό επίτευγμα”

379414909 1029992498346111 14100354825818460 n

Γεγονός είναι η πρώτη μαγνητική καρδιάς σε νοσοκομείο της 6ης Υ.Πε. που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο “Ο Άγιος Ανδρέας”.

Ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Περικλής Νταβλούρος δήλωσε:

Αποτελεί επίτευγμα το οποίο οφείλεται στην επιμονή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο οποίος κατανόησε την αναγκαιότητα κ στην επιστημονική αφοσίωση της δ/ντριας του ακτινολογικού του Γενικού Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Άννας Φατούρου. Η υγεία αλλάζει στην περιοχή μας υπέρ των πολιτών χάρη στη συνεργασία διοίκησης κ ιατρών.

Ο στόχος είναι κοινός για όλους μας, η υγεία των πολιτών. Ο καθηγητής σημείωσε ότι ως σήμερα η πολύτιμη αυτή εξέταση γινόταν μόνο στον ιδιωτικό τομέα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση του ασθενούς. Η περιοχή μας πλέον μπορεί να προσφέρει στα πλαίσια του ΕΣΥ αυτή την εξέταση στους ασθενείς, νοσηλευόμενους και μη.

Όταν ακόμα και στην Αθήνα ελάχιστα νοσοκομεία προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. Ευελπιστούμε στην συνεχιζόμενη υποστήριξη από την κεντρική διοίκηση.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό ιατροτεχνολογικό επίτευγμα που όμοιό του δεν υπάρχει στις δημόσιες νοσηλευτικές δομές του Δυτικού Άξονα της χώρας, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, ενώ θα συνεισφέρει σε σημαντικό μέγεθος στη Δημόσια Υγεία» δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο