Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Το τρίτο κατά σειρά με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ

Μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Το τρίτο κατά σειρά με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ

μνημονιο6
Μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για την 6η ΥΠΕ καθώς υπεγράφη το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο συνεργασίας με Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, υπεγράφη Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της 6ης ΥΠΕ και του ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προσθέτοντας ένα ακόμη σκαλί στην εκπαιδευτική πυραμίδα που “χτίζεται” με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε κάθε νοσηλευτική μονάδα της.
Έχουν ήδη προηγηθεί τα μνημόνια με το Πανεπιστήμιο Πατρών και με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).
Το νέο Μνημόνιο υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και την Πρύτανη του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος Άννα Μπατιστάτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος στα νοσοκομεία της διοικητικής περιφέρειας της 6ης ΥΠΕ και παράλληλα η κατάθεση εκπαιδευτικού προγράμματος, των οποίων οργανώτρια και συντονίστρια είναι η κ. Μαρία Αδαμοπούλου από την πλευρά της 6ης ΥΠΕ. Μαζί τους κατά τη σημερινή παρουσίαση του μνημονίου και η πρόεδρος του ΚΕΔΙΒΙΜ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Μαρία Παπαδοπούλου και ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Νικόπουλος.
Βάσει του Μνημονίου δημιουργείται πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των αναγκών των Νοσοκομείων με σκοπό να υπάρχουν άριστα εκπαιδευμένοι ώστε να μπορούν να διερευνούν τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
Βασικός στόχος, είναι σε συνεργασία με τους κλινικούς και τους εκπαιδευτές ενηλίκων, να καταστρώνουν εκπαιδευτικές δράσεις, να εκπαιδεύουν σε συνεχή βάση τους κλινικούς εκπαιδευτές και τους εκπαιδευτές ενηλίκων καθώς και να να δημιουργούν συστήματα αξιολόγησης του προσωπικού, των κλινικών εκπαιδευτών αλλά και των εκπαιδευτών ενηλίκων.
“Με το σημερινό μνημόνιο δεν σφραγίστηκε μόνο μία ακόμη διασύνδεση της 6ης ΥΠΕ με επιστημονικό φορέα, με ένα ακόμα σπουδαίο Πανεπιστήμιο της χώρας μας, αλλά η επικοινωνία μας με την κοινωνία ευρύτερα της Ηπείρου”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης μετά την υπογραφή του Μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
μνημονιο μνημονιο2
μνημονιο3 μνημονιο4
μνημονιο5 μνημονιο6
μνημονιο7

 

Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο