Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Ημερίδα με θέμα “Πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα” – Γ. Καρβέλης: “Διασύνδεση των Πνευμονολογικών Κλινικών”

Ημερίδα με θέμα “Πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα” – Γ. Καρβέλης: “Διασύνδεση των Πνευμονολογικών Κλινικών”

425982020 709107804741274 6109770202865453385 n
Στην ημερίδα με θέμα “Πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα” που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Στην ομιλία του ο κ. Καρβέλης εξήρε το υψηλό επιστημονικό επίπεδο που διαθέτει η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και το γεγονός ότι τα 4 τελευταία χρόνια η Κλινική έχει εξοπλιστεί με όλο το σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να παρέχει πληρέστατη φροντίδα σε όλους τους ασθενείς. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καρβέλης εξήγγειλε παράλληλα, την πρόθεσή του να υπάρξει διασύνδεση της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ με την Πνευμονολογική Κλινική του ΓΝ Πατρών “Άγιος Ανδρέας” αλλά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, έτσι ώστε να καταρτιστεί επιστημονικό σχέδιο που θα συμβάλει στην πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα.
Η ημερίδα διοργανώθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική κλινική, την Πανεπιστημιακή Ογκολογική κλινική, την Πνευμονολογική κλινική του Αγίου Ανδρέα, και το Δήμο Πατρέων ημερίδα με θέμα
«Πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα».
κατά του Καρκίνου).
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο