Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Νέα χειρουργεία στο ΓΝ Παίδων Πατρών “Καραμανδάνειο”

Νέα χειρουργεία στο ΓΝ Παίδων Πατρών “Καραμανδάνειο”

426699655 920634212838641 6243037847766813497 n
Νέα χειρουργεία θα αποκτήσει σύντομα το «Καραμανδάνειο». Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας τη σχετική απόφαση που αφορά το έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει σημαντικά το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο που λειτουργεί στον δυτικό άξονα της χώρας.
Σύμφωνα με την απόφαση, το έργο αφορά «Εσωτερικές διαρρυθμίσεις σε τμήμα του Α ορόφου του ΓΝ Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο», κόστους 800.000 περίπου ευρώ, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2,0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU.
Ο κ. Καρβέλης υπέγραψε τη διενέργεια ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για την επιλογή του αναδόχου και πλέον ένα από τα ζητήματα που απασχόλησε από την πρώτη στιγμή τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, βρίσκει το δρόμο του.
«Επιτρέψτε μου να πω, ότι είναι ένα από τα δικά μου προσωπικά στοιχήματα από τότε που ανέλαβα τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, το οποίο λαμβάνει σάρκα και οστά», σημειώνει ο κ. Καρβέλης με αφορμή τη σημερινή εξέλιξη. Και προσθέτει: «Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η οποία άμεσα κατανόησε την ανάγκη και προχώρησε τις σχετικές διαδικασίες».
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο