Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > ΔΡΑΣΗ 1ΗΣ ΤΟ.Μ.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

ΔΡΑΣΗ 1ΗΣ ΤΟ.Μ.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

6η ΥΠΕ

Την Πέμπτη 14/06/2018 με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, η διεπιστημονική ομάδα της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Αγρινίου πραγματοποίησε ενημερωτική δράση με διανομή φυλλαδίων και ενημερωτικό υλικό στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Αγρινίου. Στόχος ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών, η εξάλειψη των προκαταλήψεων και της άγνοιας γύρω από την αιμοδοσία, η προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών και η ενθάρρυνση όσο το δυνατόν  περισσοτέρων ανθρώπων να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες.

Ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση για τη νέα δομή και την αναγκαιότητα του οικογενειακού ιατρού.

Η 1Η ΤΟ.Μ.Υ Αγρινίου αποτελείται από γενικό γιατρό, επισκέπτριες υγείας, νοσηλεύτριες, κοινωνική λειτουργό και διοικητικό προσωπικό. Η νέα δομή στεγάζεται προσωρινά στο δεύτερο όροφο του Κέντρου Υγείας Αγρινίου (πρώην ΙΚΑ) στη πλατεία Λουριώτου, έως ότου μεταφερθεί σε δικό της κτίριο στην οδό Π. Σούλου 7 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο