Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις Κρίσεων Ιατρών > Πίνακας μοριοδότησης και κατάταξης υποψηφίων μετά την εξέταση ενστάσεων ειδικότητα Ω.Ρ.Λ.

Πίνακας μοριοδότησης και κατάταξης υποψηφίων μετά την εξέταση ενστάσεων ειδικότητα Ω.Ρ.Λ.

6η ΥΠΕ

Αναρτούμε σήμερα ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 14//03/ 2022 στον ιστότοπο της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, τον Πίνακα  μοριοδότησης και κατάταξης υποψηφίων μετά την εξέταση ενστάσεων ειδικότητα  Ω.Ρ.Λ., (Στη 2η συνεδρίαση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών Ε.Σ.Υ., –  η οποία περιλαμβάνεται στην υπ. αρίθμ. Γ4α/Γ.Π. οικ. 5333 /05-02-2021 απόφαση του Υφυπουργού Υγείας με θέμα «Έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου ΕΣΥ» (1η έγκριση 2021). εξετάστηκαν οι ενστάσεις κατά του 163 /21-02-2022 Πίνακα.)

Οι προαναφερόμενοι πίνακες, περιλαμβάνουν τους υποψηφίους που προκρίνονται για τη διαδικασία της συνέντευξης από το συμβούλιο με σκοπό την κατάρτιση της τελικής κατάταξης αξιολόγησης.

Ακολουθεί η επισύναψη αρχείου

2οΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ στο SITE ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Ω.Ρ.Λ

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο