Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στην εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Σιμιγιάτου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στην εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Σιμιγιάτου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η Διοίκηση του Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Γιώργο Σιμιγιάτο.

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή αποκαλυπτηρίων, όπου έγινε ονοματοδοσία του ακινήτου που στεγάζει τον σύλλογο Αιμοδοτών Αχαΐας “Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ”, παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Ο κ. Καρβέλης μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Γιώργο Σιμιγιάτο και την κοινωνική του προσφορά στο εθελοντικό κίνημα, ενώ επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία του κινήματος στο ευαίσθητο θέμα της αιμοδοσίας για το το οποίο η 6η ΥΠΕ συμβάλει με όλες της, τις δυνάμεις.

Η πλακέτα πλέον στο ακίνητο, επί της οδού Βότση 51 και Κανακάρη, αναγράφει ΣΠΙΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ «Γιώργος Σιμιγιάτος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σιμιγιάτος υπήρξε ο ιδρυτής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών αλλά και το πρόσωπο αναφοράς που είναι συνυφασμένο με την εθελοντική αιμοδοσία.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο