Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι. ΑΠ.) ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι. ΑΠ.) ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

297523546 790892702085823 3927055806222608573 n

Το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι. ΑΠ.) στην Παραλία Πατρών, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, συνοδευόμενος από την Διοικητή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Παύλο Αθανασόπουλο.

Ο Διοικητής επιθεώρησε τους χώρους του Κέντρου και ενημερώθηκε πλήρως για την πορεία των εργασιών, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Πρόκειται για ένα από τα σύγχρονα Κέντρα πανελλαδικά, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα διαμορφωμένα στις δραστηριότητες των μαθητών με ειδικές ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Κέντρο θα λειτουργεί μεταξύ άλλων και η πολυαισθητηριακή – όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται – αίθουσα, στην οποία υπάρχει ένας ειδικός εξοπλισμός που βοηθά τους μαθητές και τις μαθήτριες να διεγείρουν τις αισθήσεις τους και να ενισχύσουν την αισθητηριακή τους αντίληψη, παρέχοντάς τους ένα ασφαλές περιβάλλον που τους χαλαρώνει και μειώνει το άγχος.

Το Κέντρο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι. ΑΠ.) θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο