Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στην τελετή του Αγιασμού για τη νέα χρονιά του Δημόσιου ΙΕΚ (Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας») ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης

Στην τελετή του Αγιασμού για τη νέα χρονιά του Δημόσιου ΙΕΚ (Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας») ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης

1 2

Στην τελετή του Αγιασμού για τη νέα χρονιά του Δημόσιου ΙΕΚ (Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας») που βρίσκεται στην Επιδαύρου 2-4 στην Πάτρα, παραβρέθηκε το πρωί της Τρίτης (11 Οκτωβρίου 2022), ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Ευχόμενος σε όλους μια καλή χρονιά, πρωτίστως με υγεία, ο κ. Καρβέλης ευχήθηκε στους σπουδαστές να ολοκληρώσουν σύντομα την εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να απορροφηθούν στις Νοσηλευτικές Μονάδες της περιοχής. «Με το καλό να έχετε μια καλή σταδιοδρομία και θα την έχετε μέσα στα όρια της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας».

Λίγο αργότερα, ο κ. Καρβέλης, συνοδευόμενος από τα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Ηλία Θεοδωρόπουλο και Παναγιώτη Δημόπουλο, επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, όπου συνομίλησε με το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου.

2 1 3 1 4 5

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο