Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ: Πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών – Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις στην Πάτρα

6η ΥΠΕ: Πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών – Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις στην Πάτρα

329351609 884331052799059 2775886750317417717 n
Διήμερο εξετάσεων στην Πάτρα για τους εκπαιδευτές εκπαιδευτών, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της 6ης ΥΠΕ με το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πατρών.
Μετά την υπογραφή του μνημονίου και τη μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα, πραγματοποιείται το επόμενο στάδιο του προγράμματος που αφορά τη δημιουργία εκπαιδευτικής πυραμίδας σε κάθε Νοσηλευτική μονάδα, η οποία θα αποτελείται από εκπαιδευτές εκπαίδευσης, κλινικούς εκπαιδευτές και εκπαιδευτές ενηλίκων.
Οι εξετάσεις έγιναν στο κτίριο του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκεί βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους, σημειώνοντας παράλληλα ότι το μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα εξαιρετικά θετικά του αποτελέσματα, θα αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό σταθμό της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ σε ότι αφορά την κάλυψη ευρείας γκάμας αναγκών στα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Όπως ανέφερε παράλληλα, η συνεργάτιδα της 6ης ΥΠΕ Μαρία Αδαμοπούλου, οι εξεταζόμενοι ήταν Πάτρα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Κέρκυρα, Αίγιο και Καλαμάτα. Σήμερα ολοκληρώνεται η εξεταστική διαδικασία. Θα ακολουθήσει πιστοποίηση και θα ξεκινήσει η εκπαίδευση στους κλινικούς εκπαιδευτές.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το μνημόνιο συνεργασίας, αποτελεί πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ. Βασικός στόχος, είναι σε συνεργασία με τους κλινικούς και τους εκπαιδευτές ενηλίκων, να καταστρώνουν εκπαιδευτικές δράσεις , να εκπαιδεύουν σε συνεχή βάση τους κλινικούς εκπαιδευτές και τους εκπαιδευτές ενηλίκων καθώς και να να δημιουργούν συστήματα αξιολόγησης του προσωπικού, των κλινικών εκπαιδευτών αλλά και των εκπαιδευτών ενηλίκων.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο