Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Νέα Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο η Ασπασία Ρηγοπούλου

Νέα Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο η Ασπασία Ρηγοπούλου

331965455 951757246265245 8285597320922848286 n
Ορκίστηκε Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ., η κ. Ασπασία Ρηγοπούλου, από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Γιάννη Καρβέλη.
Ακολούθησε συνεργασία με θέμα τον γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των θεμάτων του Καραμανδανείου.
Η κ. Ρηγοπούλου δήλωσε τα εξής:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την απόφασή τους να μου εμπιστευτούν την πιο ευαίσθητη δομή της περιφέρειάς μας.
Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη για τον δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνω. Ωστόσο είμαι διατεθειμένη να εργαστώ πρωτίστως με πολύ αγάπη και αφοσίωση και ακολούθως με κάθε τρόπο και μέσο σε συνεργασία πάντα με το σύνολο του προσωπικού που δίνει έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, να πάμε το Καραμανδάνειο μπροστά. Να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά της ευρύτερης περιφέρειας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την περίθαλψή τους. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε σύμμαχο όλους τους φορείς και όλη την τοπική κοινωνία.
Γνωρίζοντας ως ιατρος του ΕΣΥ απο κοντά τις άοκνες προσπάθειές του διοικητή της Υγειονομικής μας Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη, να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία και να αναβαθμίσει τα νοσηλευτικά μας ιδρύματα εχω βεβαιότητα ότι με την δική του συνδρομή η συνεργασία μας
θα φέρει άριστα αποτελέσματα και το παιδιατρικό μας νοσοκομείο θα κάνει τα βήματα ανάπτυξης που πρέπει”.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο