Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

6Η ΥΠΕ

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και βουλευτής Ηλείας ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφτηκε την 6η ΥΠΕ όπου συναντήθηκε  με τον Διοικητή Γιάννη Καρβέλη και συζήτησαν  για τα μείζονα θέματα της Υγείας στον Νομό.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το έργο που επιτελείται σε μια από τις μεγαλύτερες Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας και ειδικότερα για τα ζητήματα της Ηλείας, με διάθεση πραγματοποίησης των απαραίτητων ενεργειών για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών της περιοχής μας.

Ήταν μια γόνιμη και πρωτίστως χρήσιμη συνεργασία με έναν άνθρωπο που αποτελεί πυλώνα στον χώρο της Υγείας καθώς διαχειρίζεται, με αφοσίωση στο στόχο,  τις δομές σε όλη τη Δυτική Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Ο συντονισμός και η διαρκής παρέμβασή του για εξεύρεση λύσεων τόσο στα προβλήματα του ιατρικού προσωπικού και στον εξοπλισμό των Νοσοκομείων είναι υποδειγματικός.

Στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου, καθώς ως πρώην Υπουργός Υγείας γνωρίζω πολύ καλά τον τομέα, αναζητήσαμε λύσεις και προοπτικές προκειμένου τα υγειονομικά ιδρύματα της Ηλείας να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών. Μιλήσαμε σχετικά με τις ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό, τις απαιτούμενες προσλήψεις και την εξέλιξη των προκηρύξεων για θέσεις ιατρών που αναμένονται.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο