Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Γ. Καρβέλης: “Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη και υπόσχομαι να δώσω μάχη για καλύτερους και μεγαλύτερους χώρους για τους ογκολογικούς ασθενείς”

Γ. Καρβέλης: “Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη και υπόσχομαι να δώσω μάχη για καλύτερους και μεγαλύτερους χώρους για τους ογκολογικούς ασθενείς”

375857902 627353462916709 8115873225478141716 n
Συγκλονιστική η ομιλία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη κατά την έναρξη των εργασιών της 7ης Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης Νοτιοδυτικής Ελλάδας για τον καρκίνο με θέμα “Εξερευνώντας Αχαρτογράφητα Νερά”.
“Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους ογκολογικούς ασθενείς…”, εξομολογήθηκε, συγκινώντας το κοινό του συνεδρίου, αναφερόμενος στην Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Πατρών.
“Έχω καθίσει δίπλα τους… έχω πιάσει το χέρι τους, την ώρα της θεραπείας για να μπορέσω να καταλάβω τί αισθάνονται. Δύσκολο πολύ, αυτό που αντιμετωπίζουν. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για όσα δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να κάνω, αλλά υπόσχομαι ότι θα δώσω μεγάλη μάχη για να έχουν μεγαλύτερους και καλύτερους χώρους στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”. Τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου που πραγματοποίησε η Ογκολογική Κλινική του ΓΝ Άγιος Ανδρέας Πατρών.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο