Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 325.000 ευρώ στο Γ.Ν. Πρέβεζας – Ευχαριστίες στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

325.000 ευρώ στο Γ.Ν. Πρέβεζας – Ευχαριστίες στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

kyriakis karvelis vouli
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Σε αγαστή συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας εξασφαλίστηκε χορήγηση και πίστωση 280.000 ευρώ στο Γ.Ν. Πρέβεζας που αφορά στην αντικατάσταση των παλαιών και προβληματικών κρεβατιών, με 80 κλίνες νέου ηλεκτρικού-ανατομικού τύπου καθώς και για την πίστωση 45.000 ευρώ για την προμήθεια αναισθησιολογικού συγκροτήματος, μηχάνημα απαραίτητο για τη συνέχιση της σωστής λειτουργίας των χειρουργείων.
Η αδήριτη ανάγκη της βελτίωσης και της αναβάθμισης των υποδομών στο χώρο της Υγείας μας βρίσκει σύμμαχους. Η καλή θέληση και η συνεργασία οδηγεί πάντα σε λύσεις. Με σοβαρότητα, αντίληψη των δύσκολων περιστάσεων και διεκδικήσεις στη σωστή κατεύθυνση, το ευκταίον μπορεί αποδειχθεί εφικτό. Προσωπικά είναι δεδομένη , η θέση και η στάση μου ως αρωγός και συμπαραστάτης για τη βελτίωση των δομών υγείας στο Νομό Πρεβέζης και δεσμεύομαι για τη συνέχιση των ενεργειών μου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Πρέβεζας
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο