Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Πιστοποιήθηκαν οι πρώτοι κλινικοί Νοσηλευτές – Γ. Καρβέλης: Στόχος μας η βελτιστοποίηση της επιστημονικής τους κατάρτισης

Πιστοποιήθηκαν οι πρώτοι κλινικοί Νοσηλευτές – Γ. Καρβέλης: Στόχος μας η βελτιστοποίηση της επιστημονικής τους κατάρτισης

408671528 675098784808843 24081187551492331 n (1)
Η τελετή απονομής των πιστοποιητικών των Νοσηλευτών του πρώτου κύκλου του προγράμματος εκπαίδευσης «Κλινικών Νοσηλευτών» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της 6ης ΥΠΕ με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.
Για πρώτη φορά στα Νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ θα έχουμε εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους κλινικούς Νοσηλευτές απο το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι θα συμβάλουν ενεργά στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Νοσηλευτικού προσωπικού υπό την καθοδήγηση της συντονίστριας εκπαίδευσης προσωπικού των Νοσοκομείων της 6ης ΥΠΕ, Μαρίας Αδαμοπούλου.
Οι νέοι κλινικοί Νοσηλευτές καλούνται πλέον να εκπαιδεύουν το νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων μας με Νοσηλευτικά Πρωτόκολλα επιστημονικά επικαιροποιημένα και προσαρμοσμένα στα σύγχρονα συστήματα υγείας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπαίδευση του δεύτερου κύκλου κλινικών Νοσηλευτών, ενώ αναμένεται να υπάρξει και τρίτος κύκλος εκπαίδευσης με το νέο έτος.
«Η φιλοσοφία μας είναι η συνεχής και διαρκής εκπαίδευση του υγειονομικού μας προσωπικού. Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση της επιστημονικής τους κατάρτισης, με γνώμονα πάντα την αρτιότερη φροντίδα υγείας όλων των ασθενών», τόνισε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, συγχαίροντας όλους τους υγειονομικούς που πήραν μέρος στο πρόγραμμα.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο