Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Γ. Καρβέλης: Ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση δύο νέων μηχανημάτων για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Γ. Καρβέλης: Ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση δύο νέων μηχανημάτων για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

428225693 715097420808979 3419148877837031137 n
Με “γεμάτα” χέρια πήγε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης το πρωί της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο κ. Καρβέλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του νοσοκομείου και στον σύντομο χαιρετισμό του ανακοίνωσε την χρηματοδότηση από την 6η ΥΠΕ ενός νέου αξονικού τομογράφου και ενός νέου ψηφιακού αγγειογράφου, που θα ενισχύσουν τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του ΠΓΝΙ και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα παροχής υγειονομικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιφέρεια των Ιωαννίνων. Παράλληλα ο Διοικητής επισκέφθηκε τμήματα του νοσοκομείου, συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Κ. Ντιναλέξη και τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Νικόπουλο.
Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, όπου τον υποδέχθηκαν ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Νικόπουλος και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος Χρήστος Μόσχος. Ο Διοικητής είχε επαφές με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του ΚΥ και επιθεώρησε τον σύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο, τον οποίο η 6η ΥΠΕ πρόσφατα εγκατέστησε και άμεσα τέθηκε σε λειτουργία.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο