Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Ν. Φαρμάκης

Στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Ν. Φαρμάκης

Τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Το πλαίσιο της συζήτησης κάλυψε πολλά ζητήματα που αφορούν τις υγειονομικές δομές της 6ης ΥΠΕ, μεταξύ των οποίων και τις διαδικασίες αναδιαμόρφωσης τμημάτων του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου Αγρινίου, έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Στη συζήτηση επαναδιατυπώθηκε η πρόθεση τόσο της 6ης ΥΠΕ όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για εντατικοποίηση των διαδικασιών ώστε το έργο να δημοπρατηθεί το συντομότερο δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών, ο κ. Καρβέλης συνάντησε στο γραφείο του στελέχη του Τομέα ΕΚΑΒ Αγρινίου, οι οποίοι στη συζήτηση που είχαν για το θέμα του παλαιού νοσοκομείου, έλαβαν τη διαβεβαίωση του Διοικητή, ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνει η μετεγκατάσταση του Σταθμού ΕΚΑΒ Αγρινίου. Οι χώροι του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου θα έχουν και άλλες λειτουργίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στην προγραμματική σύμβαση.

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο