Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

.jpg

Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών, το οποίο λειτουργεί πλέον άρτια με ενέργειες της 6ης ΥΠΕ μετά από περίπου δέκα χρόνια, όπου παρέμενε ανενεργό, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13 Μαΐου), ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ Γιάννης Καρβέλης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικού της Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Διονύση Κουρή. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε όλους τους χώρους του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, ενημερώθηκε για τη λειτουργία των Τμημάτων, συζήτησε με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ μαζί του ήταν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και οι βουλευτές Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι το κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, είναι ενεργειακής κλάσης και διαθέτει:

– Ακτινολογικό Εργαστήριο

– Οδοντιατρείο (Με οδοντιατρική έδρα)

– Μικροβιολογικό εργαστήριο

– Χειρουργική αίθουσα για μικροπαρεμβάσεις

«Ζωντανέψαμε» ένα κύτταρο της υγειονομικής μας δύναμης που παρέμενε επί χρόνια ανενεργό. Σε μια περιοχή με αυξημένες ανάγκες λόγω και του μεγάλου αριθμού εργατών γης, των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και των αναγκών που προκύπτουν ιδίως τους θερινούς μήνες», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννης Καρβέλης. Παράλληλα ο κ. Καρβέλης, ανακοίνωσε την προκήρυξη μιας επιπλέον θέσης μόνιμου ιατρού για αρτιότερη κάλυψη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο