Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Έναρξη Προγράμματος Αγωγής Υγείας στο ΚΕΤΧ Πατρών – Γ. Καρβέλης: “Είναι υποχρέωσή μας”

Έναρξη Προγράμματος Αγωγής Υγείας στο ΚΕΤΧ Πατρών – Γ. Καρβέλης: “Είναι υποχρέωσή μας”

283713998 330222485963143 1181812340133400686 n

Στο ΚΕΤΧ Πατρών βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1η Ιουνίου), ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης με αφορμή την έναρξη του ενημερωτικού Προγράμματος Αγωγής Υγείας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΚΕΤΧ Πατρών η οποία αφορά την ενημέρωση των οπλιτών και των μονίμων στρατιωτικών σε ένα εύρος θεμάτων υγείας.

Οι ενημερώσεις γίνονται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας και εθελοντές των συνεργαζόμενων φορέων μέσα σε χώρους του στρατοπέδου. Το ενημερωτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ: “Είναι υποχρέωσή μας”

Για τη μόνιμη “γέφυρα” επικοινωνίας και συνεργασίας με το ΚΕΤΧ Πατρών, μίλησε ο κ. Καρβέλης, στο σύντομο χαιρετισμό του και τόνισε: “Η ευαισθησία που έχω προσωπικά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα στελέχη της είναι δεδομένη, επίσης έχω μια ιδιαίτερη σχέση όπως γνωρίζετε και με τον Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού. Πέραν αυτού, όμως, θεωρώ υποχρέωσή μας, να συμβάλουμε στην ενημέρωσή σας, μέσα από τα στελέχη μας στον τομέα της πρόληψης αλλά και σε αυτό που λέμε δημόσια υγεία”.

Θερμά ευχαρίστησε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την υλοποίηση του προγράμματος, ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πατρών Ταξίαρχος κ. Τρύφωνας Χατζηγιάννης, τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα στελέχη του κέντρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την πρόληψη και διατήρηση υγιών συνθηκών διαβίωσης μέσα στο στρατόπεδο.

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο