Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ – Νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου

6η ΥΠΕ – Νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου

1661321626738 min

Στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου βρίσκεται ήδη νέο ασθενοφόρο, το οποίο ανέλαβε να εξοπλίσει πλήρως η 6η ΥΠΕ με δική της χρηματοδότηση.

Πρόκειται για ένα από μεγαλύτερα ασθενοφόρα, το οποίο παραχωρήθηκε στην 6η ΥΠΕ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου (ΠΤΑ), προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες λόγω COVID-19 αλλά και τη δυσβατότητα του ορεινού ανάγλυφου της περιοχής.

Το ασθενοφόρο το οποίο με πρωτοβουλία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, απέκτησε όλο τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Βουργαρελίου και της ευρύτερης περιοχής.

«Στόχος μας να ενισχύουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας στις απομακρυσμένες περιοχές, κάτι που ξεκινήσαμε τον προηγούμενο Οκτώβριο με την παράδοση 10 καινούργιων ασθενοφόρων με χρηματοδότηση της 6ης ΥΠΕ, τα οποία παρέλαβαν Κέντρα Υγείας ορεινών περιοχών. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί», αναφέρει σε δήλωσή του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο