Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Παρουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη η τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου ασθενοφόρου για το ΚΥ Ιθάκης

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη η τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου ασθενοφόρου για το ΚΥ Ιθάκης

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 3

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης παραβρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην τελετή παράδοσης του νέου ασθενοφόρου για το Κέντρο υγείας Ιθάκης, δωρεά της εταιρείας R ENERGY 1 μέσω τους πρόεδρου της Γεωργίου Ρόκα, παρουσία του Πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του νησιού το οποίο υλοποιήθηκε, προσδίδοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στην καθημερινότητά τους.

Ο κ. Καρβέλης ευχαρίστησε την εταιρία για τη δωρεά, τονίζοντας ότι το νέο ασθενοφόρο έρχεται να προστεθεί στα νέα ασθενοφόρα – 30 μέχρι σήμερα – που προμηθεύτηκε η 6η ΥΠΕ, ενισχύοντας τον στόλο με υπερσύγχρονα οχήματα, αυξάνοντας τις παροχές υγείας προς τους πολίτες, σε όλα τα απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 2 ΚΑΡΒΕΛΗΣΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο