Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος τίμησε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος τίμησε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

323901522 719368676203487 5173413282879618225 n

Τον απέραντο σεβασμό και εκτίμηση αλλά και στήριξη προς το πρόσωπο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Στη σεμνή τελετή που έγινε στο Δημαρχείο Πύργου το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δήμαρχος τίμησε τον Γιάννη Καρβέλη για την προσφορά του, όπως είπε, καθ όλη τη διάρκεια της Διοίκησής του στην 6η ΥΠΕ αντιμετωπίζοντας το δύσκολο και δύσβατο υγειονομικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας. Επίσης, ο κ. Αντωνακόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καρβέλη για την αδιάλειπτη προσπάθειά του για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου και όλες τις υγειονομικές μονάδες του νομού.

Ο Δήμαρχος Πύργου προσέφερε συμβολικά ένα κλαδί ελιάς από το Ολυμπιακό χωριό στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ ως ένα δείγμα σεβασμού και εκτίμησης των όσων μέχρι σήμερα έχει προσφέρει στην περιοχή. Από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Πύργου, για την τιμή που του έγινε προς το πρόσωπό του. Ο κ Καρβέλης ευχήθηκε υγεία σε όλους και επανέλαβε ότι οι προσπάθειες της 6ης ΥΠΕ θα είναι συνεχείς για να μη μείνει κανείς συμπολίτης αβοήθητος.

Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο