Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ – ΠΓΝΠ – Πανεπιστήμιο Πατρών – Γ. Καρβέλης: “Μια μεγάλη και εμπεριστατωμένη συνεργασία”

6η ΥΠΕ – ΠΓΝΠ – Πανεπιστήμιο Πατρών – Γ. Καρβέλης: “Μια μεγάλη και εμπεριστατωμένη συνεργασία”

IMG 7398

Υπεγράφη η σύμβαση σύνδεσης του λυμάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με τον βιολογικό σταθμό του Πανεπιστημίου, στην αίθουσα Συγκλήτου το μεσημέρι της Τρίτης, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την πολύπλευρη και ουσιαστική συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών της 6ης ΥΠΕ και του ΠΓΝΠ.

Το πλαίσιο της συνεργασίας παρουσιάστηκε από τους συμμετέχοντες στην υπογραφή της σύμβασης Γιάννη Καρβέλη Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Χρήστο Μπούρα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και του Δημήτρη Μπάκου Διοικητή του ΠΓΝΠ.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που υπάρχει με το Πανεπιστήμιο. Και πρόσθεσε: “Φρόντισα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα, να έχουμε μία μεγάλη και εμπεριστατωμένη συνεργασία με το πανεπιστήμιό μας γιατί πιστεύω ότι είναι από τους πιο σημαντικούς φορείς της ευρύτερης περιφέρειάς μας. Η υπογραφή της σύμβασης αυτής αποδεικνύει τη συνεργασία μας που ξεκίνησε με την προηγούμενη πρύτανη την κ. Κυριαζοπούλου και συνεχίζεται σήμερα με τον κ. Μπούρα. Δεν ήταν απλή διαδικασία να φτάσουμε στην υπογραφή και γι αυτό οφείλω ευχαριστίες σε όλες τις υπηρεσίες των δύο ιδρυμάτων που εργάστηκαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα”. 

Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο