Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Νέο μηχάνημα στο Ακοολογικό Εργαστήριο του “Καραμανδανείου” Νοσοκομείου Παίδων

Νέο μηχάνημα στο Ακοολογικό Εργαστήριο του “Καραμανδανείου” Νοσοκομείου Παίδων

400352926 660588412926547 7642717130176066631 n
Το Ακοολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων “Καραμανδάνειο” επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκε η Διοικήτρια του νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου και με τους ιατρούς Κωνσταντίνο Μουρτζούχο (Διευθυντής ΩΡΛ) και Αθανάσιο Ασημακόπουλο (Συντ. Διευθυντή ΩΡΛ) συζήτησαν τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη που φέρει στο Ακοολογικό Εργαστήριο το νέο σύγχρονο μηχάνημα, το κόστος του οποίου καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την 6η ΥΠΕ. Όπως επίσης και ο νέος εξοπλισμός του Ακοολογικού Εργαστηρίου, ο οποίος είναι πλέον περισσότερο φιλικός προς τη ψυχολογία των μικρών ασθενών. Ο κ. Καρβέλης ενημερώθηκε για τη εν γένει λειτουργία του τμήματος ΩΡΛ και συζήτησε με τους ιατρούς και τη διοίκηση τα επόμενα βήματα αναβάθμισης του τμήματος. Ακολούθως ο κ. Καρβέλης, επισκέφθηκε και άλλους χώρους του νοσοκομείου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης του νοσηλευτικού ιδρύματος, επίσης με πλήρη οικονομική κάλυψη από την 6η ΥΠΕ. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, επισκέφθηκε το γραφείο των ιατρών, συνομίλησε με γονείς των μικρών ασθενών ενώ ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο της Διοικήτριας.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο