Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Νέο πρόγραμμα της 6ης ΥΠΕ: Εκπαίδευση υγειονομικών ΠΦΥ για φροντίδα ασθενών με χρόνια νοσήματα στο σπίτι

Νέο πρόγραμμα της 6ης ΥΠΕ: Εκπαίδευση υγειονομικών ΠΦΥ για φροντίδα ασθενών με χρόνια νοσήματα στο σπίτι

449836226 797367815915272 875560355333662659 n
Ένα ακόμη πρόγραμμα που θα αφορά φροντίδα ασθενών με χρόνια νοσήματα, ετοιμάζεται με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Οι λεπτομέρειες του προγράμματος συζητήθηκαν στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη με τη συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννας Μαστοράκου, του Ηλία Παναγιωτόπουλου Επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και του Φώτη Παπαθανασόπουλου Διευθυντή του ΚΕΔΙΒΙΜ. Στη συνάντηση συμμετείχε η επιστημονικά υπεύθυνη για την εφαρμογή των προγραμμάτων της 6ης ΥΠΕ Μαρία Αδαμοπούλου.
Το πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών, αφορά την εκπαίδευση υγειονομικών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ώστε να φροντίζουν ασθενείς στο σπίτι τους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Για την εκπαίδευση υπεύθυνη είναι η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ και το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ ο έλεγχος θα γίνεται μέσω Α.Ι.
Print Friendly, PDF & Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο