Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > ΔΡΑΣΗ 1ΗΣ ΤΟ.Μ.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ 1ο ΚΑΠΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΡΑΣΗ 1ΗΣ ΤΟ.Μ.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ 1ο ΚΑΠΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

6η ΥΠΕ

Τη Δευτέρα 24  Σεπτεμβρίου 2018 η 1η Τ.ΟΜ.Υ.  Αγρινίου στο πλαίσιο υλοποίησης παρεμβάσεων στο γενικό πληθυσμό και της συνεργασίας με το ΚΟΙ.Π.Α. Αγρινίου ολοκλήρωσε δράση στο 1Ο Κ.Α.Π.Η. Αγρινίου με θέμα <<Υπέρταση: Η θεωρία στη πράξη>>.

Η δράση υλοποιήθηκε σε δύο συναντήσεις. Κατά τη πρώτη συνάντηση, που έγινε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία-εισήγηση  με θέμα <<Αρτηριακή πίεση, υπέρταση, σωστή μέτρηση>>, εκπαίδευση των μελών για την ορθή μέθοδο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και δόθηκαν οδηγίες για τη σωστή καταγραφή των τιμών σε εβδομαδιαία βάση σε έντυπο που διανεμήθηκε. Στη δεύτερη συνάντηση, μια εβδομάδα μετά, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. προσήλθαν με το  Εβδομαδιαίο Έντυπο Καταγραφής Αρτηριακής Πίεσης, δόθηκαν περεταίρω οδηγίες και έγιναν παραπομπές σε περιπτώσεις που κρίθηκε αναγκαίο.

 

 

Κατά τη δράση  διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τίτλο <<Τρέχω για την υγεία μου>>, το οποίο δημιουργήθηκε από το προσωπικό των ΤΟ.Μ.Υ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε  ταυτόχρονα στην είσοδο της 2ης ΤΟ.Μ.Υ. – Γαβαλούς, στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη και στην είσοδο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και τροφίμων του Πανεπιστημίου Πάτρας, (Παράρτημα Αγρινίου) στην οδό Γ. Σεφέρη 2.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο