Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > ΔΡΑΣΗ 1ΗΣ ΤΟ.Μ.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ 2ο ΚΑΠΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΡΑΣΗ 1ΗΣ ΤΟ.Μ.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ 2ο ΚΑΠΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

6η ΥΠΕ

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 η 1η Τ.ΟΜ.Υ.  Αγρινίου στο πλαίσιο υλοποίησης παρεμβάσεων στο γενικό πληθυσμό και της συνεργασίας με το ΚΟΙ.Π.Α. Αγρινίου ολοκλήρωσε δράση στο 2Ο Κ.Α.Π.Η. Αγρινίου με θέμα <<Υπέρταση: Η θεωρία στη πράξη>>.

Η δράση υλοποιήθηκε σε δύο συναντήσεις. Κατά τη πρώτη συνάντηση, που έγινε τη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία-εισήγηση  με θέμα <<Αρτηριακή πίεση, υπέρταση, σωστή μέτρηση>>, εκπαίδευση των μελών για την ορθή μέθοδο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και δόθηκαν οδηγίες για τη σωστή καταγραφή των τιμών σε εβδομαδιαία βάση σε έντυπο που διανεμήθηκε. Στη δεύτερη συνάντηση, μια εβδομάδα μετά, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. προσήλθαν με το  Εβδομαδιαίο Έντυπο Καταγραφής Αρτηριακής Πίεσης,δόθηκαν περεταίρω οδηγίες και έγιναν παραπομπές σε περιπτώσεις που κρίθηκε αναγκαίο.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο