Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Νέο σύγχρονο μηχάνημα στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου

Νέο σύγχρονο μηχάνημα στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου

λογιστική

Ένα νέο μηχάνημα σύγχρονης τεχνολογίας απέκτησε το Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου.

Πρόκειται για το ηλεκτρονικό διαθλασίμετρο, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των καμπυλοτήτων του κερατοειδούς, την αυτόματη μέτρηση της διάθλασης όλων των ενδιάμεσων τμημάτων του οφθαλμού μέχρι τον αμφιβληστροειδή χωρίς τη συνεργασία του ασθενούς και την ταυτόχρονη μέτρηση της διάθλασης και των καμπυλοτήτων.

Γιάννης Καρβέλης: «Ενισχύουμε την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

«Είναι αδιάλειπτο το ενδιαφέρον μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, για αυτό και ενισχύουμε τις μονάδες μας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Η λειτουργία του μηχανήματος

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα, διαθέτει μεταξύ άλλων, ειδικό πρόγραμμα για λήψη μετρήσεων σε οφθαλμούς με καταρράκτη, σύστημα εκτύπωσης με απλή τοποθέτηση του ρολού εκτύπωσης, οθόνη τύπου LCD, τουλάχιστον 8 ιντσών τεχνολογίας αφής, για ευκολία χρήσης και με έγχρωμη απεικόνιση των τιμών, δυνατότητα απομνημόνευσης και εκτύπωσης μέχρι 10 μετρήσεων ανά μάτι και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διασύνδεσης με τα υπόλοιπα μηχανήματα μέτρησης της διάθλασης, όπως ηλεκτρονικό φορόπτερο, προβολέας οπτοτύπων, ηλεκτρονικό πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο