Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Ξεκίνησε η λειτουργία του Ιατρείου Post Covid στα Καλάβρυτα – Γ. Καρβέλης: «Παραμένει πρωταρχικό μας μέλημα η στήριξη των συμπολιτών μας στην ύπαιθρο»

Ξεκίνησε η λειτουργία του Ιατρείου Post Covid στα Καλάβρυτα – Γ. Καρβέλης: «Παραμένει πρωταρχικό μας μέλημα η στήριξη των συμπολιτών μας στην ύπαιθρο»

Kalavrita

Χωρίς προβλήματα και με θετικό πρόσημο σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών, ξεκίνησε η λειτουργία του Ιατρείου Post Covid στα Καλάβρυτα, την Πέμπτη 26 Ιουνίου.

«Παραμένει πρωταρχικό μας μέλημα η στήριξη των συμπολιτών μας στην ύπαιθρο», τόνισε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης. Προσθέτοντας τα εξής: «Για το λόγο αυτό σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων αλλά και με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αναπτύξαμε Ιατρείο Post Covid αναβαθμίζοντας έτσι, ακόμη περισσότερο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων».

«Η αναβάθμιση των υπηρεσιών, αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και σε αυτό το πλαίσιο εργαζόμαστε καθημερινά», σημειώνει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ιωάννα Σφυρή. Σε ότι αφορά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Ιατρείου, η κ. Σφυρή ανέφερε ότι κύλησαν όλα ομαλά, με τα προγραμματισμένα ραντεβού. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς διαπιστώνουμε ότι συμβάλαμε στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της υπαίθρου», συμπλήρωσε η κ. Σφυρή.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ιατρείο Post Covid, θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη από τις 9:30 το πρωί έως τις 14:00 με υπεύθυνη την ιατρό ΕΣΥ Διευθύντρια Παθολογίας κ. Κάμπος – Μαρτίνεζ Έλσα – Βικτώρια. Στο Ιατρείο γίνονται: Παθολογική εκτίμηση, Ακτινογραφία θώρακος, Γενικός εργαστηριακός έλεγχος (Γενική αίματος, TKE,CRP, σάκχαρο, HbA1c, SGOT, SGPT, γGT, ALP, αμυλάση, ολική -άμεσος-έμμεσος χολερυθρίνη, Κρεατινίνη, ουρία, Νάτριο, Κάλιο, ασβέστιο, αλβουμίνη,CPK, CPK MB, TROPONIN, Β12, Φερριτίνη, T.S.H.,T4, PT, APTT,D-Dimer, γενική ούρων), Καρδιολογική εκτίμηση και Τρίπλεξ καρδιάς  και  Σπιρομέτρηση  (ανάλογα με τα ευρήματα και συμπτώματα  της αναπνευστικής λειτουργίας ). 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο