Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Κέντρο Υγείας Πραμάντων: Ευχαριστίες στην 6η ΥΠΕ για το νέο, σύγχρονο ψηφιακό εμφανιστήριο

Κέντρο Υγείας Πραμάντων: Ευχαριστίες στην 6η ΥΠΕ για το νέο, σύγχρονο ψηφιακό εμφανιστήριο

IMG 20151003 113616

Η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Πραμάντων οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Διοικητή της 6 ης Υ.ΠΕ. κ. Καρβέλη Γιάννη, καθώς και την αντιπεριφερειάρχη της περιφέρειας Ιωαννίνων με αρμοδιότητα τα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας, κα. Νάκου Αγνή, για την καθοριστική βοήθειά τους για τον εξοπλισμό του ακτινολογικού εργαστηρίου του Κ.Υ. Πραμάντων με ένα σύγχρονο ψηφιακό εμφανιστήριο σε αντικατάσταση του απαρχαιωμένου και μη λειτουργικού παλαιού, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα του Κέντρου Υγείας, του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και των κατοίκων της περιοχής, και συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών τόσο της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ. Πραμάντων, όσο και της όμορης περιοχής των Κεντρικών Τζουμέρκων.

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο