Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Επαναλειτουργία της αίθουσας Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Επαναλειτουργία της αίθουσας Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Αιμοδοσία

Την Τρίτη 5 Ιουλίου θα επαναλειτουργήσει η αίθουσα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο κτίριο του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Η λειτουργία της αίθουσας εθελοντικής αιμοδοσίας στον χώρο του Επιμελητηρίου προέκυψε κατόπιν πρωτοβουλίας της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θαλασσαιμικών (παράρτημα Πάτρας), το Κέντρο Αίματος και τη Διοίκηση του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας. Ήταν ανάγκη η λειτουργία μιας αίθουσας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης εξαιτίας των αυστηρών υγειονομικών μέτρων σχετικά με την ασφάλεια των νοσοκομειακών μονάδων.

Στόχος ήταν, εκτός από τη διασφάλιση της υγείας των παλιών εθελοντών αιμοδοτών, η προσέλκυση νέων, καθώς το σημείο αυτό αιμοδοσίας είναι εύκολα προσβάσιμο, σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας της αίθουσας εθελοντικής αιμοδοσίας για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9:30-13:30 και 17:30 -20:30.

Στο χώρο αυτό κάθε πολίτης θα μπορεί να ενημερωθεί για την προσφορά αίματος, αιμοπεταλίων ή μυελού των οστών

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο