Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Ξεκινά στο ΠΓΝΠ κέντρο εμφύτευσης αορτικών βαλβίδων – Άμεση αντιμετώπιση σοβαρών καρδιοπαθειών – Eυχαριστίες του Π. Νταβλούρου στον Γ. Καρβέλη

Ξεκινά στο ΠΓΝΠ κέντρο εμφύτευσης αορτικών βαλβίδων – Άμεση αντιμετώπιση σοβαρών καρδιοπαθειών – Eυχαριστίες του Π. Νταβλούρου στον Γ. Καρβέλη

6η ΥΠΕ

Ευχάριστα νέα για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, καθώς σε ανάρτησή του ο Καθηγητής Καρδιολογίας και Διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ρίου Περικλής Νταβλούρος γνωστοποίησε τη λειτουργία κέντρου για εμφύτευση αορτικών βαλβίδων.

Στην ανάρτησή του Καθηγητής Καρδιολογίας ανέφερε:

“Η λειτουργία της καρδιοθωρακοχειρουργικής, ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγνώριση του κέντρου. Νέα εποχή για το ΠΓΝΠ και τον πληθυσμό της ΝΔ Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον διοικητή του ΠΓΝΠ Δ. Μπάκο για τη στήριξη. Ξεκινάμε!”.

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο