Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης για το Νοσοκομείο Αγρινίου

karagounis karvelis

Για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Αγρινίου και για τα μέχρι σήμερα σημαντικά ζητήματα που έχουν επιλυθεί, συζήτησαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Η συζήτηση έγινε στο γραφείο του κ. Καρβέλη στον 3ο όροφο της 6ης ΥΠΕ.

Ο κ. Καραγκούνης , σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του γραφείου του, «εξήρε τη συνεισφορά της 6ης ΥΠΕ και του κ. Καρβέλη προσωπικά όσον αφορά την επάνδρωση της μονάδας εμφραγμάτων με νοσηλευτικό προσωπικό όπως επίσης και την επίσπευση των διαδικασιών που απαιτούνται για την οργάνωση και τελικά την λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης διαβεβαίωσε τον κ. Καραγκούνη ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας θα συνεχιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε σύντομα να αποκτήσει η Αιτωλοακαρνανία το αιμοδυναμικό εργαστήριo. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο κ. Καρβέλης οι προσπάθειες της 6ης ΥΠΕ για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου είναι αδιάλειπτες ακόμα και μέσα στις αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο