Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Τιμητική πλακέτα στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, από τον Διοικητή του ΚΕΤΧ Πατρών Ταξίαρχο, Τρύφωνα Χατζηγιάννη

Τιμητική πλακέτα στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, από τον Διοικητή του ΚΕΤΧ Πατρών Ταξίαρχο, Τρύφωνα Χατζηγιάννη

ΚΕΤΧ 2

Τιμητική πλακέτα στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, απένειμε ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πατρών Ταξίαρχος Τρύφωνας Χατζηγιάννης, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Διοικητή, για την υλοποίηση του Προγράμματος Αγωγής Υγείας που έγινε για πρώτη φορά στο ΚΕΤΧ με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ.

Στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η μεγάλη ανταπόκριση που είχε το πρόγραμμα και τα θετικά αποτελέσματα της δράσης. Ο κ. Χατζηγιάννης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καρβέλη, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την πρόληψη και διατήρηση υγιών συνθηκών διαβίωσης μέσα στο στρατόπεδο. Από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης, επανέλαβε ότι η 6η ΥΠΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και θα διατηρεί πάντα ανοιχτή τη “γέφυρα” επικοινωνίας, συνεργασίας και στήριξης με το ΚΕΤΧ Πατρών. “Θεωρώ υποχρέωσή μας, να συμβάλουμε στην ενημέρωσή σας, μέσα από τα στελέχη μας στον τομέα της πρόληψης αλλά και σε αυτό που λέμε δημόσια υγεία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης, προγραμματίζοντας παράλληλα νέες δράσεις σε συνεργασία με το ΚΕΤΧ. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΚΕΤΧ 1 ΚΕΤΧ 3 ΚΕΤΧΚΕΤΧ 3

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο