Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > 6η ΥΠΕ – Είκοσι νέα ασθενοφόρα για τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

6η ΥΠΕ – Είκοσι νέα ασθενοφόρα για τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

6ΗΥΠΕ4

Είκοσι ολοκαίνουργια ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα, παρέλαβε σήμερα η 6 Υγειονομική Περιφέρεια, μετά από παρέμβαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για επίσπευση των διαδικασιών σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Προμηθειών της 6ης ΥΠΕ.

Τα νέα οχήματα, εντός των ημερών, θα ενταχθούν στα Κέντρα Υγείας ώστε να καλύψουν τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο νέος στόλος οχημάτων της 6ης ΥΠΕ, έρχεται να προστεθεί στα 10 που παρελήφθησαν προ μηνών και καλύπτουν επίσης ανάγκες Κέντρων Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές.

Παράλληλα, ο κ. Καρβέλης, υπενθύμισε ότι τα ήδη υπάρχοντα ασθενοφόρα, ανακατασκευάστηκαν, επισκευάστηκαν και έγιναν όλες εκείνες οι τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να είναι απολύτως λειτουργικά και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

6ΗΥΠΕ 6ΗΥΠΕ1 6ΥΠΕ3

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο