Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις Κρίσεων Ιατρών > 1Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) 2η ΈΓΚΡΙΣΗ 2022

1Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) 2η ΈΓΚΡΙΣΗ 2022

6η ΥΠΕ

Στην Πάτρα σήμερα 14  Φεβρουαρίου 2024  , ημέρα  Τετάρτη, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο  της 6ης ΥΠΕ,  οι πίνακες:

  • Αναμοριοδότησης και νέας κατάταξης υποψηφίων για θέσεις ειδικότητας ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ κλάδου Γιατρών Ε.Σ.Υ., όπως εγκρίθηκαν με την αρίθμ. Γ4α/Γ.Π. 45011/04.08.2022 (2η έγκριση 2022) εγκριτική απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και μετά την συνεδρίαση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ. (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ)

 

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής έγγραφης ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση των πινάκων,  σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. (ΦΕΚ 16Α΄/01-2-2021) απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

Η ένσταση αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρία ταχυμεταφοράς ή προσκομίζεται αυτοπροσώπως στην Γραμματεία του Συμβουλίου Κρίσης & Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ, συνοδευόμενη με τα κατά περίπτωση υποστηρικτικά έγγραφα, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπάτης 1 Τ.Κ. 26441 ΠΑΤΡΑ

 

Το εμπρόθεσμο κρίνεται από τη χρονική σήμανση της συστημένης επιστολής ή από τον αριθμό πρωτοκόλλου σε περίπτωση αυτοπρόσωπης παράδοσης. Η ένσταση παραδίδεται σε κλειστό φάκελο που περιλαμβάνει εξωτερικά τα στοιχεία του αποστολέα και τα στοιχεία του παραλήπτη (Προς το Συμβούλιο Κρίσης & Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ 6ης ΥΠΕ) και την ένδειξη «Ένσταση για το Συμβούλιο ειδικότητας Μ-Γ ».

 

1Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο